Vanaf 16 september een nieuw seizoen op

NPO 3

7 redenen waarom je naar de USA wil

#1 OUTDOOR BIOS

Movie time! En dan hebben we het niet over die luie Netflix marathons van je. Waarover wel? Popcorn eten in de grootste en meest luxe bak die je kan vinden. In een drive-in! Die bestaan in Amerika sinds 1915 en zijn nu wereldwijd booming. Is je portemonnee te dun voor een retourtje Florida? Geen paniek! Ook in ons kikkerlandje vind je de openluchtbios. Motor uit. Film aan. En chillen maar.

Geraldine zie je a.s. zondag in een outdoor bios in Atlanta. Kijken dus! Om 19:50 op 3.

#2 TOUCHDOWN

Onmisbaar tijdens jouw USA roadtrip: een bezoek aan een baseball game. Of nog beter: een American Football-wedstrijd. Stamp de spelregels in je hoofd, anders volg je er niks van. Amerikaanser wordt het niet! 

#3 NONSTOP FASTFOOD

Pizza’s, burgers en een shitload aan cola. Allemaal in een maatje groter. Én 24/7 te scoren. Welcome to America! Do we need to say more? 

 

#4 RAISE, AIM, SHOOT & RELOAD 

Amerika: het land waar van alles kan én mag. Ga jij lekker op een overdosis adrenaline? Duik dan een shooting range in! Voor Amerikanen een alledaagse bezigheid. En jij als toerist mag hier ook lekker knallen. Een once in a lifetime gevalletje.  

 

#5 NATUURPARKEN WAAR JE U TEGEN ZEGT

Vergeet al die torenhoge wolkenkrabbers. Voor even dan. Want de States hebben ook een hele mooie… natuur! Geraldine kan het weten. Bij Yellowstone National Park, Niagara Falls en de Grand Canyon vind jij hiken opeens heel leuk. 

#6  ZON, SURF EN STRAND

Naast natuurparken vind je in het zuiden van Amerika kilometers zand. Daytona Beach is daar het bewijs voor. Een parkeerplek dichtbij de zee zoeken is in ieder geval zo gepiept. Hoezo lazy Americans?   

 

#7 HOOG CELEBRITY GEHALTE

Heb jij heel wat uren Stranger Things gekoekeloerd? Dan moét je naar the USA! Je vindt veel bekende spots van deze serie in Atlanta. En ook de Walk of Fame in Hollywood mag je als Netflix-verslaafde niet missen. Want hier spot je een flinke dosis aan celebrities. 

Bekijk ook: 7X WAAROM JIJ NAAR CANADA WIL

Bekijk meer