Elke zondag om 19:50 op

NPO 3

Dít zijn de bestemmingen van het nieuwe seizoen!

We mogen weer! Aanstaande zondag trappen we ons gloednieuwe en alweer twaalfde seizoen af. Een seizoen vol avontuur, onverwachte situaties en onvergetelijke plekken. Meer dan óóit nemen we je mee langs alle hoeken van de wereld...


Het splinternieuwe seizoen
Wat voor invloed heeft de aanleg van een snelweg op de Amazone? Zijn er ook alternatieve routes door Thailand? Hoe ziet het leven eruit in het ruige noorden van Schotland en kun je met een klein budget door het dure Zwitserland reizen? In het nieuwe seizoen reizen Chris, Geraldine, Maurice, Nienke en Evi opnieuw de hele wereld over om deze vragen te beantwoorden. Om precies te zijn, naar déze bestemmingen:

De aftrap
Aanstaande zondag trapt Chris het seizoen af met een roadtrip door Botswana, waar hij zonder gids de wildernis van het Moremi National Park intrekt. Maar ook Evi zal je tijdens haar reis meenemen. Zij maakt een trip door het noorden van Spanje, met als startpunt de stad Zaragoza. Hier bezoekt ze het Moorse paleis Aljafería en ontdekt ze het natuurpark Bardenas Reales. 

Kijken dus! Zondag om 19:50 bij BNNVARA op NPO 3.

Afleveringen uit ons vorige seizoen terugkijken? Klik hier!

Bekijk meer