Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

sebastiaan

Sebastiaan - El Hierro

Sebastiaan Labrie bezoekt het kleinste en minst bekende Canarische Eiland: El Hierro. Het meest zuidwestelijke eiland van de Canarische Eilanden ligt voor de kust van Marokko. Evenals op het nabijgelegen La Gomera is het toerisme er weinig ontwikkeld.

Bekijk de hele aflevering:

S01A22: Thimpu - Natal - El Hierro

Floortje is aan het einde gekomen van haar lange reis naar Bhutan. Voordat ze dit feestelijk afsluit, verdiept ze zich in hoe Bhutanen met seksualiteit omgaan. Sebastiaan bezoekt het kleinste en ...

Bestemming info

Klimaat
Mediterraans Klimaat
Visum
Nee
Beste reistijd
Mei t/m september
Valuta
Euro
Inentingen
Nee
Taal
Spaans
Intro Verberg

El Hierro is het kleinste en minst bekende Canarische Eiland. Dit meest zuidwestelijke eiland van de Canarische Eilanden ligt voor de kust van Marokko. Evenals op het nabijgelegen La Gomera is het toerisme er weinig ontwikkeld. Hierdoor is het direct een super bestemming! Verwacht hier echter niet witte zandstranden want die zul je hier niet aantreffen. Op El Hierro vind je natuur die je bijna nergens anders terug vindt. Hierdoor trekt het eiland veel vogelliefhebbers en wandelaars.

Het woud van de jeneverbesstruiken, El Sabinar, is door de grillige vorm van de bomen nogal spooky. Maar wel mooi voor op de foto’s! El Golfo is een historische plek op El Hierro. Hier stortte eenderde van het eiland in zee om een tsunami bij Amerika te veroorzaken. Ben je een ervaren zeiler? Dan ervaar je hier ultiem zeilgenot! Ruige wateren en een groot gebied en dolfijnen die met je mee zwemmen!

 

Eten Toon
Slapen Toon
Vervoer Toon
Muziek Toon