Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

evi2

Evi - Mallorca

Evi verkent de onbekende kant van Mallorca. En ze logeert daar in een klooster waar de deur om 11 uur op slot gaat! 

Bekijk de hele aflevering:

S08A24: Mallorca - Sengkang

Evi verkent de onbekende kant van Mallorca. Ze logeert in een klooster waar de deur om 11 uur op slot gaat. En Chris wordt op Sulawesi uitgenodigd bij een Indonesische bruiloft. De wedding-crasher hee...

Bestemming info

Klimaat
Mediterraans Klimaat
Visum
Nee
Beste reistijd
Mei t/m september
Valuta
Euro
Inentingen
Nee
Taal
Spaans
Intro Verberg

Met een beetje geluk zit je bij ‘t vliegtuigraam en kan je het zien. Mallorca is een prachteiland. Wil je ’t beter zien dan door ‘n piepklein raam? Doe dan een luchtballonvaart. Alle tijd voor foto’s en panorama’s. Zonder turbulentie!

Feestvakantie. Zon. En drank. Die link leg je vast snel met Mallorca. Maar je kan er meer dan zonnen en zuipen. Het eiland heeft hele mooie plekjes. Bijvoorbeeld de Le Seu kathedraal in Palma. Deze is naar het oosten gericht. Niet vanwege ’t uitzicht. Maar omdat het bovenop een moskee gebouwd is.

Genoeg over het oosten. Tijd om richting ’t noorden te gaan. Het authentieke Soller treintje tjoekt van Palma naar…Soller. Onderweg maakt ‘ie een tussenstop. Goed moment om foto’s te maken van het landschap! Je gaat naar Palma voor ‘t shoppen. De strandjes. Of de luxe hotels. En in Soller is ‘t lekker om tapas, verse sinaasappelsap of zelfgemaakt ijs te proberen. Zo’n ijsje is lekker afkoelen. Want in Augustus is ‘t wel 25 graden! Toch graag iets actievers doen? Ook prima. Soller is omringd met bergen. Leuk voor ’n wandeling of fietstocht. Trouwens, die zee is er niet voor niks. Huur een kayak en kieper om als je ’t heet krijgt. Heerrrrlijk! Check de webcam voor een live kijkje in Soller.

Eten Toon
Slapen Toon
Vervoer Toon