Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

dennis2

Dennis - The Hamptons

Dennis neemt een kijkje in de Hamptons. Een plek waar de Amerikaanse rich and famous samenkomen om vakantie te vieren in hun buitenverblijf.

Bekijk de hele aflevering:

S08A11: Medellin - The Hamptons

Geraldine bezoekt de Colombiaanse stad Medellin dat hard aan een nieuw imago werkt. Geraldine gaat kijken en beland in een feestvierende massa met voetbalfans. Dennis neemt een kijkje in de Hamptons. ...

Bestemming info

Klimaat
Gevarieerd
Visum
Ja
Beste reistijd
Variabel
Valuta
Dollar
Inentingen
Nee
Taal
Amerikaans
Intro Verberg

We zijn in the Hamptons. Geld hangt hier vrij letterlijk in de lucht. Helikopters en privéjets vliegen businessmen van New York City naar hun vakantiehuisje. Sorry: dikke villa!

De huizen bekijk je ’t best tijdens een boottocht. Je kan mee met zo’n vaart of zelf iets huren. Je vindt nogal wat strandjes in The Hamptons. Ideaal voor surflessen of het spotten van celebrities. Bijvoorbeeld modeontwerper Calvin Klein. Of ET-regisseur Steven Spielberg. Phone home als je ‘m ziet! Je kansen zijn ’t grootst op Main Beach.

Net buiten de Hamptons is het nog ’t leukst. Bijvoorbeeld in Mountak. Daar geniet je van dezelfde luxe. Tegen betere prijzen. Wie weet spot je zeehonden in Mountak Point State Park. Je kan zelf ook de zeehond uithangen. De golven bij Ditch Plains zijn namelijk top voor surfing.

Een half uurtje met de auto en je bent in Sag Harbor. Het walhalla van de rijken. Golf. Tennis. Spa’s. Het is er allemaal. Bedenk goed wanneer je naar The Hamptons gaat. In de zomer komt het dorpje tot leven. Dan wonen er meer dan 1 miljoen mensen. Buiten de zomer zijn het er zo’n 200.000. Saaie boel. Maar binnen twee uur ben je in New York City.

Eten Toon
Slapen Toon
Vervoer Toon