Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

 • Geef toe: jij wil naar Zakynthos!

  Want, kijk nou toch...

 • Toe aan witte zandstranden, een lichtblauwe zee en verdomd goed eten? Zonder een ellenlange zit in het vliegtuig? Hop naar het Griekse eiland Zakynthos. Want daar zijn deze drie dingen om de haverklap te spotten. Waar? Dat lees je hier!

  #1 Restaurant Anadalis

  Op steenworp afstand van de hoofdstad Zakynthos vind je in het plaatsje Argassi restaurant Anadalis. Verwacht buitengewoon lekker eten met dít uitzicht over de Ionische zee! Wow.

  zante

  #2 Target Taverna

  Een eindeloos uitzicht met ondergaande zon. Nee, het is zeker geen straf om te eten bij Target Taverna. Het restaurant ligt hoog in de bergen, waardoor je over heel Argassi kunt koekeloeren! Tip: één tafeltje heeft uitzicht op Zakynthos... 

  2zante

  #3 Balcony Restaurant

  Bij Balcony Restaurant krijg je precies dát uitzicht dat je verwacht van een eiland zoals Zakynthos: zon, zee, een heerlijk terras om op neer te ploffen én uitzicht op een prachtige baai.

  3zante

  #4 Boomerang Beach Bar

  Van al die bloedhete stranden raak je dorstig. Maar gelukkig is daar Boomerang Beach Bar to the rescue. Met ijs- en ijskoude biertjes, pal aan het strand.

  zakynthos4

  #5 Porto Schiza Sunset

  Deze gave spot kost je een flinke rit. Maar dan heb je ook wat. Dus huur een auto of quad en cross richting Kambi voor deze topplek! 

  5zante

  BONUS: Navagio Beach (Shipwreck Beach)

  Dé trekpleister van Zakynthos is Navagio Beach. Je kan ervoor kiezen om een boottrip te maken om op het strand te kunnen staan. Maar die boten zijn vaak kneiterdruk en het strand is propvol bepakt met toeristen. Wij raden je dus vooral aan om naar de klif te gaan. Want zeg nou eerlijk, dit uitzicht wil je toch op je netvlies hebben staan!

  6zakynthos

  Check ook DE 5 BESTE LANDEN VOOR SOLOREIZIGERS!