Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

 • 6x luxe pitten in een woestijnhotel

  #zandhappen

 • Denk je aan een woestijn. Denk je aan kneiterhete dagen en stervenskoude nachten. Daar wil je toch niet slapen?! TOTDAT je deze mega fijne hotels checkt...

  #1 ZANDERIG PALEIS
  Qasr Al Sarab in de Verenigde Arabische Emiraten is zo’n typisch Arabisch zandkasteel. Het ligt op de heuveltop van de eindeloze Liwa woestijn. Dus je bent omringd met zand, zand en zand. En voor de dichtstbijzijnde luchthaven moet je minimaal twee uur rijden. Maar gelukkig kun je je er prima vermaken. Lees: kameelrijden, mountainbiken, duinen beklimmen of ga gewoon keihard chillen in de Anantara Spa!

  #2 100% ZEN
  Wil je 100% zen worden? Ga naar Amangiri: een superluxe hotel met wellness- en spagedeelte van bijna 2322 m². Míddenin de uitgestrekte woestijn van Utah. En pal tussen Canyon Point en Zion National Park! De meest exclusieve suites zijn zelfs 350 m² groot en hebben een eigen privézwembad. Oh ja, goeie kans dat je Brad Pitt tegen ‘t lijf loopt.

  #3 LUXE TENTFEEST
  Van een afstand lijkt Stone Desert Camp in Marokko op een uitgestorven tentfeest. Totdat je de tentdoeken openritst! Een soort van back-to-basic camping, maar dan luxer. Inclusief een Marokkaans diner onder de sterren. Mocht je vrezen dat je tent wegbrandt: in de zomer slepen ze het zaakje gewoon naar de schaduw. Maar die ligt wel een paar kilometer verderop…

  #4 BESCHEIDEN TENTJE
  Longitude 131 is de enige plek waar je je de Uluru rots kunt bekijken zónder je hoofd van het kussen te tillen! Je pit in je eigen tentje. Maar dan wel eentje met ‘n marmeren vloer, luxe badkamer, airco, tuindeuren, muziekinstallatie… ga maar effe door. 

  #5 STER SNOOZEN
  Little Kulala in Namibië staat in het Kulala Wilderness Reservaat. En dat betekent: langslopend wild spotten vanaf je eigen veranda! Klein detail: op het dak van de badkamer ligt een privéterras met zwembad en skybed. Mocht je willen snoozen onder de sterren ;) 

  #6 RODE ROTSEN
  Het zwembad van Enchantment Resort staat in bijna ieder top tien lijstje met bijzondere zwembaden. Niet gek. Want je hebt dik uitzicht over de rode rotsen van Arizona’s woestijn. En dan zijn de vijf tennisbanen, een huge golfbaan en de ziek grote spa nog niet meegeteld…

  #7 LA PAUSE
  Geraldine heeft La Pause in de Agafay woestijn alvast voor je uitgetest. Hier slaap je in een lodge of in een typische Marokkaanse berbertent. Inclusief alle luxe, de sterrenhemel en ontbijt op bed. Wat wil een mens nog meer? Check:

   
  De hele aflevering kijk je hier.

  Behoefte aan meer bucketlistmateriaal? Check deze 9 hotels waar je nú wil pitten!