Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

 • WOW! IN DEZE SICKE HOTELS MOET JE SLAPEN

  Tukken in een riool, luchtbubbel of gigantische hond? Uh, wat?!

 • Na het zien van deze epische slaapplekken, verlang je nooit meer naar je vertrouwde bedje. Want zeg nou zelf: overnachten in een capsule aan de top van een heilige berg... Dat wil je. Punt.

  #1 ICEHOTEL, JUKKASJÄRVI, ZWEDEN

  Dit hotel is kouder dan de ziel van je ex. Pfoe. Zó koud ja! IJskleumen gaan het hier niet overleven. Want de temperatuur daalt tot de -5 . Laat die Hello Kitty nachtjapon dus vooral thuis als je hier wil tukken…

  #2 HOTEL ARCTIC, ILULISSAT, GROENLAND

  In het Groenlandse plaatsje Ilulissat kun je slapen in een luxe iglo. En als dat nog niet vet genoeg klinkt: je krijgt er gratis een uitzicht van drijvende ijsbergen bij! #bureaubladachtergrond-materiaal

  #3 BUBBLE HOTEL, BALI, INDONESIË

  Zon, zee, strand en een bed. Meer heb je niet nodig. Dat dachten ze op Bali ook. Aan een afgelegen strand zijn deze luchtbubbels gedropt. Waar je jezelf met je lover (of hond/cavia/fret, mag ook) kan afzonderen.

  #4 NO MAN'S FORT, LONDEN, ENGELAND

  In de 18e eeuw was het een militair front. Nu is het een luxe hotel, waar je onder andere kunt lasergamen en minigolfen… midden op het water. Hoe vet! 

  #5 THE DOG BARK PARK INN, IDAHO, VERENIGDE STATEN

  Ken je dat gevoel? Wakker worden in een gigantische hond? Nee. Wij dus ook niet. Toch is het mogelijk! Bij The Dog Bark Park Inn kun je tukken in de hond Sweet Willy. In deze viervoeter vind je twee slaapkamers, één badkamer en een extra kleine kamer in de neus van de hond.

  #6 DAS PARK HOTEL, LINZ, OOSTENRIJK

  Slapen in een privé riool: in Oostenrijk kan het! Bij Das Park Hotel zijn een aantal rioolbuizen met muurschilderingen geplaatst. Tip: neem die claustrofobische vriend(in) van je NIET mee…

  #7 SKYLODGE ADVENTURE SUITES, SACRED VALLEY, PERU

  Deze sicke capsule bungelt aan de top van een heilige berg in Peru. Het uitzicht is een must voor je netvlies. Hoe je hier komt? In ieder geval niet met de roltrap… Om bij de capsule te komen, moet je 400 meter hiken! 

  Check ook: DEZE 7 BUITENGEWONE TRAPPENSTELSELS MOET JE ZIEN.