Elke zondag om 19:50 uur op NPO 3!

3 op Reis Midweek

Iedere werkdag op reis? Regelen wij! Plof neer voor 3 op Reis Midweek waarin we je meenemen naar de tofste bestemmingen. Elke werkdag om 19:50 uur bij BNNVARA op 3.

En oh ja, wij willen jouw vakantiepics. Dus die mag je dus rustig achterlaten in een DM of delen met #3opreismidweek. Ons taggen kan natuurlijk ook. Dan zie je ‘m misschien wel terug in onze stories en tijdlijn!

WINACTIE

Op vrijdag 17 november kun je meedoen aan een winactie voor 3 op Reis Midweek. YES! Wat moet je hiervoor doen? Hou op deze dag de Instagram van Midweek goede in de gaten! Hierop delen wij namelijk een paar foto's aan de hand waarvan jij het thema van volgende week kunt raden. Meedoen? Reageer dan onder de post.

3 op Reis Midweek: seizoen 2

Vorige week gemist?

Sahil dompelt zich onder in het luxe leventje van de newly weds en de nearly deads. Hij verkent namelijk op een gigantisch cruise-ship de Méditerranée. Hij start in pizza-stad Napels en reist daarna door naar Sicilië waar hij een kijkje werpt op een van de meest actieve vulkanen ter wereld: de Etna. Na zijn bezoek aan Italië pakt Sahil 't cruise-ship naar Malta, waar hij de eetcultuur op de proef neemt. In de laatste aflevering bezoekt Sahil Barcelona. Hier neemt hij een alternatieve toeristenroute die ab-so-luut bucketlist-waardig is. In deze route heeft hij een adembenemend uitzicht over de Spaanse stad.

AFGELOPEN AFLEVERING: 16-11-2017

Lex bezoekt de stad en de streek Bordeaux om te laten zien waarom het op jouw bucketlist moet staan. Hij verkent onder andere de stad met z'n hilarische gids Bruno en doet ook een bierproeverij. Klinkt fantastisch. Is 't ook. Behalve dan dat Lex geen bier lust. Daarnaast gaat Lex ook los op een echte chateau. Een wijn-chateau welteverstaan. Verder geniet Lex van 'n mooie kano-tocht door 'n natuurgebied in de streek en mag hij slapen in een ontzettend mooie boomhut. In aflevering 4 van de Underdog week toont Lex dat presenteren daadwerkelijk hard werken is. Vooral als je de handen uit de mouwen moet steken. Want Lex, die mag 'n dagje op een oesterkwekerij meewerken. Dit niet gezien? Da's mooi stom! Je kijkt de aflevering hier terug:

Iedere week check je in 3 op Reis Midweek een ander thema. Klikken is álles terugkijken!